Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trenutak nepažnje

Pas izgrizao osmotjednu bebu na smrt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački bračni par ostao je bez bebe stare osam tjedana kada ju je izgrizao obiteljski pas.

Trenutak nepažnje 38-godišnjeg Ernst K. i njegove 37-godišnje supruge Silvie iz Cottbusa koštao je njihovi djevojčicu Emily života. Dok je obitelj uživala u lijepom vremenu u vrtu dijete je spavalo u kolicima, piše Bild. S njima je bio njihov pas Bingo, mješanac haskija i njemačkog vučjaka.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Supružnici su nakon roštilja odnosili prljavo suđe u kuću i tada se dogodio koban incident. 'Na kratko vrijeme dječja kolica u kojima je bilo dijete bila su bez nadzora. U tom trenutku obiteljski pas izgrizao je dijete. Ubrzo po dolasku u bolnicu djevojčica je preminula', rekao je Berndt Fleischer, glasnogovornik policije. Roditelji su u takvom šoku da ih policija nije mogla ispitati.

Martin Rutter, trener za pse kazao je kako je pas najvjerojatnije slučajno prevrnuo kolica iz kojih je ispala beba, a kada je počela plakati, on ju je vidio kao plijen. Trenutačno se nalazi u domu za životinje, a o njegovoj će sudbini odlučiti sud.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene