Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sporan pelješki most

Okršaj Dodika i političkih neistomišljenika zbog tužbe protiv Hrvatske: ''Hvaljen Čović i Kolinda za one koji ovdje zastupaju RH''

Milorad Dodik (Foto: Dnevnik.hr)
Milorad Dodik (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Milorad Dodik (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Parlament u Banja Luci burno raspravlja o odluci Predsjedništva BiH da pokrene tužbu protiv Hrvatske zbog gradnje Pelješkog mosta.

Predsjedatelj Predsjedništva Milorad Dodik od parlamenta traži podršku u stavu da se time ugrožava vitalni interes Republike Srpske, čime bi tužba bila nemoguća. Rasprava se, međutim, pretvorila u okršaje Dodika s političkim neistomišljenicima koji su ga optužili da mu je jedini nacionalni interes novac. ''Hvaljen Isus i Marija. Hvaljen Čović i Kolinda za one koji ovdje zastupaju interese RH'', rekao mu je Nebojša Vukanović, zastupnik SDS-a.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" Milorad Dodik - 3 Dizanje tenzija Dodik ne odustaje od prijetnji odcjepljenjem: ''Republika Srpska mentalno je integrirana sa Srbijom''

Dodik Vukanoviću nije ostao dužan i upitao ga je kako ga nije sram upadati mu u riječ. ''Aj šuti. Što upadaš u riječ? Kako te nije sramota? Nemaš strpljenja, je li? Nemaš strpljenja? Što sjediš tu? Što hoćeš, držati meni predavanje, je li?'', odgovorio mu je Milorad Dodik.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene