Parlament u Banja Luci burno raspravlja o odluci Predsjedništva BiH da pokrene tužbu protiv Hrvatske zbog gradnje Pelješkog mosta.

Galerija


Predsjedatelj Predsjedništva Milorad Dodik od parlamenta traži podršku u stavu da se time ugrožava vitalni interes Republike Srpske, čime bi tužba bila nemoguća. Rasprava se, međutim, pretvorila u okršaje Dodika s političkim neistomišljenicima koji su ga optužili da mu je jedini nacionalni interes novac. ''Hvaljen Isus i Marija. Hvaljen Čović i Kolinda za one koji ovdje zastupaju interese RH'', rekao mu je Nebojša Vukanović, zastupnik SDS-a.

Vezani članci Koronavirus u Srbiji WHO zabrinut zbog stanja u našem susjedstvu: "Situacija je ozbiljna, broj onih koji se još nisu cijepili i dalje visok" Milorad Dodik Poraženi Dodik Banjalučanima prijeti smrzavanjem: ''Ovo im je velika greška, neću im oprostiti ono što su učinili Igoru''

Dodik Vukanoviću nije ostao dužan i upitao ga je kako ga nije sram upadati mu u riječ. ''Aj šuti. Što upadaš u riječ? Kako te nije sramota? Nemaš strpljenja, je li? Nemaš strpljenja? Što sjediš tu? Što hoćeš, držati meni predavanje, je li?'', odgovorio mu je Milorad Dodik.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr