Parlament u Banja Luci burno raspravlja o odluci Predsjedništva BiH da pokrene tužbu protiv Hrvatske zbog gradnje Pelješkog mosta.

Galerija


Predsjedatelj Predsjedništva Milorad Dodik od parlamenta traži podršku u stavu da se time ugrožava vitalni interes Republike Srpske, čime bi tužba bila nemoguća. Rasprava se, međutim, pretvorila u okršaje Dodika s političkim neistomišljenicima koji su ga optužili da mu je jedini nacionalni interes novac. ''Hvaljen Isus i Marija. Hvaljen Čović i Kolinda za one koji ovdje zastupaju interese RH'', rekao mu je Nebojša Vukanović, zastupnik SDS-a.

Vezani članci Radovi na Pelješkom mostu krajem lipnja 2019. (Foto: Hrvatske ceste) - 9 BiH bi pokrenula spor protiv Hrvatske zbog Pelješkog mosta, ali bi sve u vodu moglo pasti zbog - Dodika Aleksandar Vučić (Foto:PIxsell, Srdjan Ilic) Vučić kroz suze: "Srbija neće u NATO jer želi biti svoj na svome i danas je jača nego ikad"

Dodik Vukanoviću nije ostao dužan i upitao ga je kako ga nije sram upadati mu u riječ. ''Aj šuti. Što upadaš u riječ? Kako te nije sramota? Nemaš strpljenja, je li? Nemaš strpljenja? Što sjediš tu? Što hoćeš, držati meni predavanje, je li?'', odgovorio mu je Milorad Dodik.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr