Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poprište masakra iz 2007.

Panika u Virginiji: Policija zatvorila kampus zbog dojave o naoružanom muškarcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U kampusu sveučilišta u Virginiji danas je vladala panika, policija je tragala za navodno naoružanim muškarcem.

Policiji su sumnjivog muškarca prijavile tri 14-godišnjakinje koje u kampusu idu u ljetnu školu. Rekle su kako su vidjele mladića koji je brzo hodao i u rukama imao nešto nalik na pištolj prekriveno komadom odjeće, piše The Huffington Post.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon 25 godina VIDEO Snimio mitsko čudovište?! - 'Ovo je najčišća snimka koju sam u životu vidio' Slika nije dostupna Obitelj i susjedi u šoku Branio sestru (12) od silovatelja: 8-godišnjak ubijen ciglom

Muškarac je opisan kao bijelac svijetlosmeđe kose, visok 1.80. Kretao se u smjeru odbojkaškog terena, a na sebi je imao majicu na plavo bijele pruge, sive kratke hlače te smeđe sandale. Nije imao naočale niti bradu.

Policija je bila zatvorila kampus no nije našla sumnjivca, iako je objavljen i fotorobot. Studentima, koji su u kampusu na ljetnoj školi, rečeno je da ne izlaze iz soba. Kampus je nakon višesatne pretrage ponovno otvoren, ali policija će još neko vrijeme ostati na terenu.

Napetost zbog sumnjivca još je veća zbog masakra koji se u tom kampusu dogodio 2007. godine, kada je 23-godišnji Cho Seung-Hui ubio 32 ljudi, a zatim i sebe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene