Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Panika u avionu iz Londona za Washington

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva aviona američkog ratnog zrakoplovstva dopratila su putnički zrakoplov, koji je letio na relaciji London-Washington, u bostonsku zračnu luku Logan nakon što se jedna uznemirena putnica sukobila s posadom aviona.

Pilot zrakoplova United Airlinesa nije imao druge nego objaviti uzbunu i zatražiti izvanredno slijetanje u najbližu zračnu luku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sustav ranog upozorenja ''Stiže ubojita oluja'' - SMS koji spašava živote uskoro i na mobitelima hrvatskih građana Ilustracija U podne Nemojte se uznemiriti ako sutra primite SMS: Testiranje se nastavlja!

Nakon što je zrakoplov sletio bez teškoća, a svi putnici i članovi posade živi i zdravi izašli na danje svjetlo, proširila se informacija da je žena koja je uzrokovala cijelu dramu, kod sebe imala nedozvoljenu prtljagu - spominjao se odvijač, šibice i vazelin.

- Postoji mogućnost da je jedna putnica sa sobom nosila nedozvoljene predmete, u tijeku je pretraga sve prtljage, izjavio je glasnogovornik zračne luke Logan Phil Orandella.

Pročule su se glasine kako je žena navodno povezana s terorizmom. No, te informacije demantirane su iz samog Ministarstva domovinske sigurnosti, a ubrzo potom i od strane aerodromskih službi. 

- Žena je zbog klaustrofobije postala vrlo nervozna i verbalno se sukobila s nekoliko članova posade. Kao mjeru predostrožnosti, pilot je proglasio opasnost te zatražio prizemljenje, rekao je šef sigurnosne službe na Zračnoj luci Logan George Naccara, otklonivši bilo kakvu sumnju u terorizam kao neosnovanu.

Njegove navode ubrzo je potvrdila i glasnogovornica bostonske podružnice FBI Nanette Day, rekavši kako je 60-godišnja žena počela histerizirati zbog straha od zatvorenog prostora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene