Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad na središte vojske

Pakistanski komandosi oslobodili 22 taoca, tri ubijena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pakistanski komandosi provalili su u zgradu u blizini glavnog vojnog stožera u Ravalpindiju i oslobodili 22 taoca koje su, kako se sumnja, oteli pakistanski talibani, kazao je glasnogovornik vojske.

Ubijeno je troje taoca i četvorica napadača, kazao je glasnogovornik, general bojnik Athar Abbas. ‘Bili su u prostoriji s teroristom koji je nosio samoubilački prsluk no komandosi su odmah reagirali i ustrijelili ga prije nego je mogao povući okidač’, rekao je Abbas. ‘Troje taoca je ubijeno uslijed pucnjave militanata’, dodao je.

Pročitajte i ovo Supernova music festival - 2 7. listopada UN istražuje napad na Izrael koji je pokrenuo rat: "Dok sada razgovaramo, Hamasovi teroristi siluju i zlostavljaju izraelske žene" Palestinske žene i djeca u južnom gradu Rafahu Sukob ne prestaje Vode se pregovori o primirju u Gazi, ali na terenu se broje mrtvi

>> Pakistan: U napadu na vojni stožer oteto 10 do 15 osoba

Vojnici tragaju za drugim napadačima u zgradi, rekao je Abbas, dodavši da bi ih moglo biti više od pet. Subotnji napad na strogo čuvano vojno sjedište dogodio se u vrijeme vojne pripreme za veliku ofenzivu protiv militanata na njihovo sjeverozapadno uporište South Waziristan na granici s Afganistanom. Napad na središte moćne vojske vjerojatno će probuditi zabrinutost za stabilnost Pakistana koji posjeduje nuklearno oružje. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene