Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginulo 10 osoba

Pakistan: U napadu na vojni stožer oteto 10 do 15 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naoružani napadači koji su napali pakistanski glavni vojni stožer u Ravalpindiju, pri čemu je poginulo deset osoba - šestorica vojnika i četvorica napadača, oteli su deset do petnaest talaca, izvijestili su službeni izvori.

Vojna zgrada u kojoj napadači drže taoce, članove snaga sigurnosti, ali i nekoliko civilnih radnika ministarstva obrane, večeras su opkolili vojni komandosi. Odgovornost za napad su, prema izvješćima lokalnih tv-postaja, preuzeli pakistanski talibani povezani s Al-Kaidom. Nedavno su zaprijetili kako namjeravaju pojačati samoubilačke i druge napade, u kojima je u posljednje dvije godine diljem zemlje poginulo više od 2.200 osoba.

Pročitajte i ovo Njemačka policija Napad u Njemačkoj Političar brutalno pretučen dok je lijepio plakate, mora na operaciju: "Niče sjeme koje su posijali desničarski ekstremisti" Policija, ilustracija bilo je tragova krvi Noćno divljanje u Vrgorcu: Pijani razbijali lokal pa napali policiju

‘Vjerujemo da je oteto 10 do 15 osoba, među kojima je vojno osoblje, ali i civilni zaposlenici’, rekao je glasnogovornik vojske, general Atar Abas za privatni pakistansku televiziju Geo. ‘U zgradi bi se moglo nalaziti četiri do pet terorista’, rekao je. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene