Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Među ubijenima i njemački državljani

Pakistan: U napadu ubijeno 8 osoba povezanih s napadima u Europi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osam pobunjenika, među kojima i nekoliko njemačkih državljana turskoga podrijetla, ubijeno je u napadu američke bespilotne letjelice u plemenskim dijelovima Pakistana, nadomak afganistanskoj granici, izvijestili su lokalni dužnosnici.

Jedan od njih rekao je kako je u napadu ubijeno pet njemačkih državljana. Istaknuo je kako vlasti pokušavaju doznati više o ubijenim osobama. Drugi je dužnosnik kazao kako je riječ o 'nekoliko europskih državljana, među kojima ima i Nijemaca'.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

>> U europskim zračnim lukama panika, kod nas straha nema

Dužnosnik Pakistanske obavještajne službe rekao je kako je jedan od ubijenih Nijemac poznat po imenu Fajaz, koji je bio aktivan u planiranju napada u Europi. 'Vjeruje se da je taj muškarac stajao iza nedavno otkrivene zavjere o terorističkim napadima u Europi', rekao je.

Pakistanska i zapadne obavještajne službe prošli su mjesec izvijestile da su otkrile zavjeru kojom su se predviđali teroristički napadi u Britaniji, Njemačkoj i Francuskoj - europskim zemljama koje u Afganistanu imaju najviše razmještenih vojnika. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene