Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skok iz aviona

Panika na visini od 500 metara: Vojnik čudesno preživio nakon što mu se nije otvorio padobran

Padobrancu se nije otvorio padobran
Padobrancu se nije otvorio padobran Foto: Screenshot
Indonezijski padobranac koji je skočio iz aviona s visine od gotovo 500 metara čudesno je preživio nakon što mu se padobran nije uspio otvoriti.

Indonezijski padobranac Salman Krisnes prošlog je utorka sudjelovao u vojnoj vježbi skakanja iz aviona. Na snimci vježbe može se vidjeti kako na visini od oko 500 metara padobranci jedan za drugim iskaču iz aviona.

Dok se drugima padobrani normalno otvaraju, to nije bio slučaj s Krisnesom, koji je počeo padati zbog zapetljanih užeta padobrana. Međutim, čudesno je preživio i završio samo s napuknutim kukom te se oporavlja u bolnici, izvijestio je Daily Mail.

Pročitajte i ovo Davor Štern i Siniša Petrović na Antikorupcijskom vijeću ANTIKORUPCIJSKO VIJEĆE Štern o prodaji Ine: "Pravo veta bilo je otrovna pilula"; Petrović: "Velika je razlika između vlasništva i upravljanja"

Pročitajte i ovo Očevid nakon eksplozije u Istanbulu UŽAS U TURSKOJ VIDEO Objavljena snimka uhićenja žene osumnjičene za podmetanje bombe, ministar zaprijetio osvetom

Krisnes je član Snaga za brzo djelovanja, poznatih kao Kopasgat, odnosno elitinih vojnih jedinica unutar indonezijskih ratnih snaga koje su često u protuterorističkim misijama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene