Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glup ili samouvjeren

Pa tko još pljačka na ovakav način?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan 60-godišnjak je pokušao opljačkati zaštitarski kombi koji je prevozio novac. Nije mu uspjelo.

60-godišnjak se u srijedu oko 7:50 sati nonšalantno došetao do kombija koji je stao ispred jedne banke i pokušao opljačkačkati kombi za prijevoz novca. Incident se dogodio u kineskom gradu Guilin u provinciji Guangxi Zhuang.

Pročitajte i ovo Ivan Bulj izašao iz zatvora - 1 ubojica na slobodi FOTO Neobična scena: Pogledajte tko je Bulja dočekao pred zatvorom Ilustracija Uhvaćen je! Uhvaćen serijski pljačkaš: Muškarac provalio u 25 objekata i napravio štetu od 16 tisuća eura

>> Lažnim pištoljem došao u pljačku, pa na kraju panično bježao od vlasnika!

Dok je zaštitar dodavao kutije s novcem zaposlenicima banke prišao im je muškarac koji je u ruci držao nekakvu vrećicu. Prema riječima zaštitara muškarac je htio nešto izvaditi iz vrećice, a kasnije je utvrđeno kako se u vrećici nalazio kuhinjski nož.

Kada je muškarac posegnuo za kutijom s novcem zaštitar je reagirao i svladao ga. Zaposlenici banke su nazvali policiju koja ga je potom uhitila.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene