Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarac koji je uz pomoć lažnog pištolja pokušao opljačkati jednu draguljarnicu, nije se baš 'proslavio'. Vlasnik draguljarnice odmah je shvatio da je pištolj lažan i dao se u potjeru za pljačkašem.


Pokušaj pljačke se dogodio 4. travnja oko podneva.Nadzorne kamere su snimile kako u draguljarnicu ulazi muškarac sa šeširom i velikom torbom. 

Vezani članci U Golikovoj ulici opljačkana poslovnica Hrvatske pošte Opljačkana pošta na zagrebačkoj Trešnjevci: Pljačkaš djelatnicama prijetio pištoljem Pljačka, ilustracija U razmaku od samo nekoliko sati u Zagrebu dvije pljačke

>> Ninje opljačkale dostavljača marihuane

>> Došao pljačkati, ponudili mu posao, dao podatke i tako su ga našli!

Iz torbe je potom izvukao pištolj i zaprijetio vlasniku koji je u tom trenutku bio sam u draguljarnici. Pljačkaš je vlasniku kazao da počne stavljati nakit u torbu, no g. Zeng, koji je proveo u vojsci više od 10 godina, odmah je shvatio kako se radi o lažnom pištolju.

G. Zeng je ustao na pljačkaša bacio kutiju, a ovaj se okrenuo i počeo bježati. Na snimci nadzorne kamere se vidi kako je g. Zeng potrčao za njim na ulicu. Naganjao ga je neko vrijeme, no ipak ga nije uspio uhvatiti. 

'Pobjegao je. Trčao je jako brzo pa ga moj šef nije uspio uhvatiti. Nitko ga se nije usudio zaustaviti jer su ljudi mislili da ima pravi pištolj', kazao je jedan od zaposlenika u draguljarnici.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.