Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najpopularniji papa

Ovo su čuda pape Ivana Pavla II.!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njegovim zagovorom, vjeruju, izliječili su se od neizlječivih bolesti!

Vatikan je službeno potvrdio i drugo čudo zbog kojeg će Ivan Pavao II. u prosincu biti proglašen svetim.

Pročitajte i ovo Srce: Ilustracija - 1 važnost zdravog življenja Plan za srce: Predsjednik Hrvatskog kardiološkog društva o detaljima: "To je jedna tempirana bomba" Slika nije dostupna Čuva srce, crijeva... Znate li zašto ga je dobro jesti?

Ženi iz Kostarike dijagnosticirali su aneurizmu na mozgu, dali joj mjesec dana života, a ona je ozdravila. Časna sestra iz Francuske je pak ozdravila od Parkinsonove bolesti. I jedna i druga imale su neizlječive bolesti, a sada su zdrave - i to, vjeruju, zbog molitve Papi Ivanu Pavlu II.

Oba su čuda priznata, a takvih svjedočanstava ima na tisuće. Jedno od njih priča je i Monike iz Slovačke koju smo posjetili prije dvije godine. ''Činjenica je da je to što sam se izliječila velika zasluga liječnika, ali mislim si, kao vjernica, da je to ipak bila jedna velika milost s neba koja mi je pomogla da se spasim', rekla je tada Monika Ujlacka.

>>
Vatikan potvrdio: Ivan Pavao II bit će proglašen svecem!

Papa Ivan Pavao II. u vrijeme svog pontifikata proputovao je 1,2 milijuna kilometara - drugim riječima, obišao je zemaljsku kuglu 30 puta. Bio je prvi papa koji je posjetio Afriku, Aziju i Južnu Ameriku.

Prvi koji je posjetio sinagogu i džamiju. Umalo je izgubio život kada je na njega pucao Mehmet Ali Agca. Ranio ga je u trbuh, kažiprst i lakat. 2 godine nakon atentata Papa ga posjećuje u zatvoru i oprašta mu. Bio je voljen, najpopularniji Papa na svijetu.

S Hrvatskom je imao posebnu vezu. U 9 godina, posjetio ju je 3 puta. Karol Wojtila zalagao se za mir- zagovarao je pravo svakog naroda na svoju državu, samostalnost i suverenitet. Bio je prvi koji je okupio predstavnike svih vjera na jednom mjestu. Borio se protiv mržnje. I sam Ivan Pavao II bio je svojevrsno čudo vjeruju mnogi. Bio je poseban čovjek kojeg su i za života zvali svetim. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene