Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više sreće nego pameti

OVO je rezultat seksa u automobilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić i djevojka umalo su izgubili glavu sred seksualnog čina u automobilu kojeg su prethodno nepažljivo parkirali.

Par se parkirao iznad poligona na kojem policija i vojska vježbaju gađanje iz vatrenog oružja, no kako su bili prestrastveni u automobilu, završili su na samom poligonu, nakon što je njihov automobil kliznuo na bok i na metalnu ogradu poligona.

Pročitajte i ovo Omiška Dinara nije joj bilo spasa Strava na planinarenju: 26-godišnjakinja se odvojila od grupe i pala u provaliju na Omiškoj Dinari Ilustracija Užas kod susjeda Muškarac pao u šaht i poginuo: Unatoč brzoj reakciji, nije mu bilo spasa

>> Seksali se na podu između skutera... pred šokiranim prolaznicima!

Svega desetak centimetara dijelilo je mladića i djevojku od ozbiljnih problema, ili čak smrti, jer toliko je trebalo da šipke ograde završe u automobilu kroz bočno staklo. Policija i vatrogasci uspjeli su ih izvući izvan automobila te je kasnije utvrđeno kako imaju samo lakše ozljede.

Incident se dogodio jutros u Srbiji, u mjestu Bor, a mladić i djevojka zbrinuti su na Odjelu ortopedije u bolnici, u istom mjestu, prenosi srpski Telegraf.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene