Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladić i djevojka umalo su izgubili glavu sred seksualnog čina u automobilu kojeg su prethodno nepažljivo parkirali.


Par se parkirao iznad poligona na kojem policija i vojska vježbaju gađanje iz vatrenog oružja, no kako su bili prestrastveni u automobilu, završili su na samom poligonu, nakon što je njihov automobil kliznuo na bok i na metalnu ogradu poligona.

Vezani članci Prometna nesreća na autocesti A3 - 1 Šokantno svjedočanstvo preživjelog: "Mi koji smo bili u gornjem dijelu autobusa dobro smo prošli, ali oni koji su bili dolje... To je bio pravi masakr" Epidemiolog Predrag Kon Glavni srpski epidemiolog upozorava: "Situacija će se pogoršavati, to je nezaustavljivo"

>> Seksali se na podu između skutera... pred šokiranim prolaznicima!

Svega desetak centimetara dijelilo je mladića i djevojku od ozbiljnih problema, ili čak smrti, jer toliko je trebalo da šipke ograde završe u automobilu kroz bočno staklo. Policija i vatrogasci uspjeli su ih izvući izvan automobila te je kasnije utvrđeno kako imaju samo lakše ozljede.

Incident se dogodio jutros u Srbiji, u mjestu Bor, a mladić i djevojka zbrinuti su na Odjelu ortopedije u bolnici, u istom mjestu, prenosi srpski Telegraf.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.