Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljednje poruke na Twitteru

Novinarka preživjela masakr u Torontu, ali ne i pokolj u Coloradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na ponoćnoj projekciji Batmana ubijena je i jedna sportska novinarka koja je, kako pišu njezini prijatelji na društvenim mrežama, samo mjesec dana prije preživjela masakr u kanadskom trgovačkom centru.

Jedna od smrtno stradalih u pucnjavi u Coloradu je i sportska novinarka Jessica Redfield koja se samo nekoliko sati prije smrti na Twitteru pohvalila odlaskom na ponoćnu projekciju 'Viteza tame'. 'Nikada nisam mislila da ću morati nagovarati dečka da ide sa mnom na ponoćnu projekciju 'Viteza tame: Povratak', napisala je Jessica, a uskoro nakon toga je napisala i kako ga je ipak uspjela nagovoriti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neće biti govora "Ova tragedija je alarm": Zagrepčani pale svijeće u znak podrške Beogradu Slika nije dostupna Štite ga od zatvorenika Ubio 12 osoba, na sudu se pojavio potpuno smiren

>> Ovo je osumnjičeni za pokolj na premijeri Batmana

'Film počinje za 20 minuta', bio je Jessicin posljednji tweet.

Inače, Jessica je prije mjesec dana preživjela ubilački napad u Torontu kada je naoružani muškarac ubio dvoje i ranio šestero ljudi.

>> POGLEDAJTE kaos i paniku nakon masakra na projekciji Batmana

O tom je događaju vodila i blog u kojem je opisala užas koji je proživjela. 'Vidjela sam koliko sam ranjiva. Vidjela sam užas na licima prolaznika. Vidjela sam žrtve bezumnog zločina. Vidjela sam kako se životi mijenjaju. Podsjetili su me da ne znamo kada će i kako završiti naš život na Zemlji. Kada ćemo udahnuti posljednji put', jedan je od postova s bloga koji je Jessica napisala nakon pucnjave u Kanadi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene