Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon potresnih prizora

Ovo će vas ganuti: Beograđanka prihvatila obitelj iz Sirije, pogledi djece govore sve...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna Beograđanka svojim gestama postavlja pravi primjer drugima u vremenima kad kroz Srbiju pristižu na tisuće imigranata s Bliskog istoka u potrazi za sigurnim prolazom prema EU. Ona je u svojem stanu prihvatila majku s dvoje djece i fotografije objavila na Facebooku.

Malo je potrebno da se izbjeglicama koje bježe od strahota rata i nasilja vrati nada u bolje sutra, a za to se pobrinula Beograđanka Jelena Milić, direktorica Centra za euroatlantske integracije. Ona je privremeno prihvatila majku s dvoje djece iz Sirije u svoj dom, a fotografije koje je objavila na Facebooku dokaz su da ne treba puno da se djeci vrati osmjeh i sreća na lice.

Pročitajte i ovo Granična policija - 3 velika akcija u BiH Akcija piramida: Razbijena mreža krijumčara ilegalnih migranata Vojska Ministarstvo potvrdilo uhićenje Pripadnik MORH-a prevozio migranta: Prijeti mu visoka kazna

Riječ je o političkoj analitičarki iz Srbije, čiji je Centar za euroatlantske studije osnovan 2007. godine i koji se zalaže za članstvo Srbije u EU i NATO-u te analizira trendove u liberalnim zemljama Zapada.

NOVI MASOVNI PROBOJ IMIGRANATA Makedonska policija digla ruke, više od 5.000 izbjeglica preplavilo je željeznički kolodvor u Gevgeliji

Ona od svojih prijatelja na Facebooku traži da šire informacije sa savjetima za izbjeglice dok su u Srbiji te da ih informiraju na ulici.

Djeca koju je prihvatila s majkom su sretna i zavoljela su, kako kaže, Nutellu. "Od sto pedeset nepotrebnih kanala jedino sto nemam je CN Arabic:), da to je Manar prvo rekla kad je dosla kod nas. Al i ovaj na engleskom izgleda vrsi posao. I Nutela. Globalizacija", napisala je Milić na Facebooku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene