Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Viralni hit

Ova fotka postala je hit na Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je fotografija strastvenog poljupca objavljena na Facebooku, američki marinac i njegov gay partner nisu mogli niti zamisliti kako će postati viralni hit na internetu.

Fotografija na kojoj američki vojnik ljubi svojeg partnera u strastvenom zagrljaju zaradila je 14.000 'lajkova' na Facebooku te preko 3.000 komentara, nakon što je objavljena na Facebook grupi Gay Marines, prenosi Huffington Post.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gary Stein bez komentar Marincu koji je na Facebooku kritizirao Obamu prijeti otpust Slika nije dostupna Prebačen u Kanzas OVO je američki marinac koji je pobio 16 civila

>> Ukinuta zabrana istospolnih brakova u Kaliforniji

Evo što je rekao i američki vojnik sa slike. 'Svima koji su reagirali pozitivno, moj partner i ja želimo zahvaliti. Dalan, div sa fotke, ne može vjerovati koliko 'lajkova' i 'shareova' smo dobili', citirao je odgovor marinca Brandona Morgana blogger Joe. My. God.

Naglasio je kako su on i njegov partner na toj fotki u tako strastvenom zagrljaju jer su si nakon četiri godine poznanstva i veze napokon reekli kakve osjećaje gaje jedan prema drugom.

'Za one koji mrze, neka nas mrze', dodao je Morgan i istaknuo kako je zbog fotografije dobio puno novih prijatelja na Facebooku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene