Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Otrovala muža zbog silikona i tuluma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
33-godišnja Cynthia Sommer na sudu u San Diegu proglašena je krivom za ubojstvo supruga, 23-godišnjeg narednika Todda Sommera. Amerikanka ga je otrovala arsenom da bi se domogla police životnog osiguranja od 250.000 dolara. S novcem je povećala grudi i organizirala 'divlje' zabave.

Todd Sommer kolabirao je i umro 8. veljače 2002. u vojnoj bazi u San Diegu gdje su njih dvoje zajedno živjeli. Isprva se mislilo da je umro od srčanog udara, no obdukcija je pokazala da je u organizmu imao dozu arsena 1000 puta veću od normalne. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NEVJEROJATNA ŽIVOTNA PRIČA Josip danas slavi 109. rođendan! Živuća je legenda, borio se na slavnom otoku Iwo Jima, a ovih dana ima jednu važnu poruku: "Neću joj dati gušta!" Kata Kerić (Foto: Dnevnik.hr) Agonija mještana DORH podigao optužnicu protiv Vinkovačkog vodovoda: Pet godina naplaćivali vodu punu arsena

Iako je obrana tvrdila drugačije, tužiteljstvo je dokazalo da je Cynthijin motiv bila želja za luksuznijim životom od onog koji joj je njezin 10 godina mlađi suprug mogao omogućiti s mjesečnom plaćom od 1700 dolara.

Samo nekoliko dana nakon Toddove smrti isplaćena joj je polica životnog osiguranja.  Cynthia je ubrzo povećala grudi i organizirala nekoliko raskalašenih zabava na kojima je spavala s većim brojem marinaca.  

"Tako se ne ponaša netko tko tuguje već onaj tko nešto slavi. To ponašanje pokazuje pravu stranu ove priče", uvjerila je porotu zamjenica državnog tužitelja Laura Gunn.

Cynthia jetrenutno  zaručena za bivšeg marinca kojeg je upoznala samo dva mjeseca nakon Toddove smrti. Privedena je u novoj kući koju je kupila na Floridi, a državi California izručena je prije mjesec dana. 

Izricanje kazne bit će naknadno, no očekuje se doživotan zatvor.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene