Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teške ozljede

Pas brutalno izgrizao muškarca koji je šetao sa svojim ljubimcem: "Podigao sam ga da ga zvijer ne zakolje"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Argentinska doga napala je 63-godišnjeg muškarca koji je šetao sa svojim psom na Dugom otoku. Zbog ugriza je završio u bolnici.

Mještanin Brbinja na Dugom otoku, 63-godišnjak, zadobio je teške ozljede nakon što ga je napala argentinska doga.

Taj pas već duže vrijeme prolazi cestom bez nadzora i bez brnjice u blizini stare škole u Petrovim dvorima. Mještani su upozoravali vlasnike, ali oni nisu ništa poduzeli. Strašan napad odigrao se u utorak dok je 63-godišnji mještanin šetao svog psa.

"Najgore od svega što sam prolazio ulicom pored svoje kuće i u naručju držao svog psa bišona koji ima pet kila. U trenutku napada refleksno sam ga podigao do svoje visine da ga ta zvijer ne zakolje. Tada me zakačio ugrizom rastvorenih usta", prepričao je traumatičnu scenu 63-godišnjak za Zadarski.hr.

Hitna pomoć u Zadru uputila ga je u ambulantu u mjestu Sali, gdje je zatražio liječničku pomoć. "Liječnica me primila sva ljutita što mora raditi i, što je najbitnije za fizičku ozljedu, nije prijavila slučaj policiji, što je izvan svih pravila i zakona", ljutit je muškarac.

Pročitajte i ovo Ilustracija užas u susjedstvu Svećenik uznemiravao djevojčicu: "Lijepa si. Kraj sebe trebaš imati starijeg i iskusnijeg muškarca"

"To je pas za borbe koji zakonom mora imati brnjicu i biti pod nadzorom vlasnika. Molim nadležne u Salima da slučaj shvate ozbiljno jer danas ja, sutra nečije dijete, ne daj Bože", zaključio je.

Zadarska policija istražuje slučaj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene