Zapljena dokumenata, illustracija (Foto: AFP)
Zapljena dokumenata, illustracija (Foto: AFP) Foto: Afp

Tiskara je otkrivena u Banjoj Luci. Dio osumnjičenih pušten je da se brani sa slobode, a dio je doveden na saslušanje kod tužitelja.


Akcija "Pečat", u kojoj su inspektori SIPA-e uhitili devet osoba koje se sumnjiče za krivotvorenje diploma, dobila je i svoj nastavak - u Banjoj Luci otkrivena je tiskara lažnih dokumenata, doznaje Srpskainfo.

Vezani članci Karlovačka policija traga za muškarcem - 5 Prepoznajte li ga? Policija traga za muškarcem zbog pljačke u Karlovcu Prometna policija, ilustracija Pripreme za otvaranje terasa kafića? Napuhao 3,80 promila pa lakše ozlijedio putnicu

Po istom izvoru, u sklopu istrage saslušana je i zaposlenica Vlade Republike Srpske, koja radi u Ministarstvu pravde. Nakon davanja izjave puštena je kući, a iz Ministarstva pravde najavili su kako će se o svemu očitovati tijekom dana.

Tužitelj Unsko-sanskog kantona saslušat će osumnjičene i odlučiti o eventualnom zahtjevu za jednomjesečnim pritvorom. Dio osumnjičenih pušten je da se brani sa slobode, a dio je doveden na saslušanje kod tužitelja.