Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon opsežne akcije

Otkriven identitet misteriozne djevojke pronađene u Irskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na jednoj od glavnih ulica Dublina prije gotovo mjesec dana pronađena je misteriozna djevojka kojoj nitko nije znao identitet. Irska policija nakon intenzivnihi radnji identificirala je djevojku.

Djevojku koja se našla u središtu međunarodne policijske potrage za identitetom, nakon što je pronađena kako luta ulicama Dublina, uspješno je identificirala irska policija. Djevojka je pronađena 10. listopada, potpuno zbunjena i u nemogućnosti komuniciranja s istražiteljima.

Pročitajte i ovo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe" Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara

Irska policija je objavila i fotografiju djevojke, tražeći od javnosti da se javi s bilo kakvim podacima, koji bi pomogli u otkrivanju njezinog identiteta. Kontaktirali su kako domaće, tako i međunarodne institucije, uključujući i Interpol.

>> Irska legalizirala pobačaj u slučaju smrtne opasnosti

Djevojka jedva da govori pokoju riječ engleskog jezika, a nakon što je policija jučer objavila njezinu fotografiju, vjeruje se kako se policiji javio netko tko je u srodstvu s njom, prenosi Reuters.

Policija je potvrdila njezin identitet, isto tako se vjeruje, putem putovnice. Djevojka je iz Australije i starosti je preko 20 godina. Policija istražuje navode kako je djevojka bila u posjetu rođacima u Irskoj te je posljednji put bila viđena s njima te da im je rekla kako namjerava proputovati Irsku.

Policija je javnom obavjesti zahvalila svima na pomoći.

Prvotno se vjerovalo kako se radi o tinejdžerici u dobi od 14 ili 15 godina i da je iz neke europske zemlje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene