Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesretna mladenka

Otkazala vjenčanje, pa je u kući pronašli prerezanog vrata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lisa Whyte bori se za život nakon što joj je prerezan vrat samo nekoliko sati nakon što je otkazala vjenčanje.

Lisa Whyte, 32-godišnjakinja iz Slamannana koja se trebala vjenčati sa Stevenom McKeejem napadnuta je u svom domu u subotu ujutro, piše Daily Mail. Policija je pokrenula potragu za mogućim napadačem, a ubrzo su potvrdili i da je uhićen 37-godišnji muškarac u Newcastle-upon-Tyne. Navodno je sam sebi nanio ozlijede. Lisa je u kući živjela sa Stevenom i njegovim sinom iz prijašnjeg braka. Par ima dvije kćeri, četverogodišnju Lucy i šestogodišnju Heidi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Utvrđuju se okolnosti Split: Na hitnu zaprimljen dječak s ranom na vratu, policija istražuje slučaj Slika nije dostupna Moćno! Mladenka u suzama: Dirljivi svadbeni ples postao viralni hit

Jedna je susjeda rekla da se Lisa bila iselila iz kuće nakon burne svađe sa Stevenom prošli tjedan. Ubrzo je otkazala vjenčanje. ‘Ne mogu vjerovati da leži u bolnici, to je grozno i za njezinu djecu. Oni ne bi trebali vidjeti svoju majku u takvom stanju’, rekla je susjeda. ‘Sada smo svi veoma potišteni. Sve što možemo je čekati da vidimo što će se dogoditi. Veoma smo zabrinuti za nju’, rekao je Lisin otac Alec.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene