Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Oteli kćer kako bi je odveli na prisilan pobačaj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bračni partneri, 54-godišnji Nicolas i 53-godišnja Lola Kampf, oteli su vlastitu kćer kako bi je odveli na prisilan abortus, kad su saznali da je zatrudnjela s momkom koji trenutačno čami u zatvoru.

Sve je počelo kad je 19-godišnja Katelyn Kampf bez znanja roditelja napustila fakultet i odselila kod svog dečka, u obitelj koja se njezinim roditeljima nikako nije sviđala.

Pročitajte i ovo Mirela Čavajda KB Sv. Duh i KBC Sestre milosrdnice Stigao nalaz zdravstvene inspekcije u slučaju Mirele Čavajde: "Utvrđeni su proceduralni propusti". Pogledajte što je poručila putem odvjetnice Slika nije dostupna NOVA ODBIJENICA Sabor odlučio: Rekli su "ne" prijedlogu Zakona o pobačaju

A kad su saznali da je zatrudnjela, roditelji su se odlučili na ekstremno rješenje - svezali su je užetom, začepili joj usta, strpali je u svoj luksuzni Lexus i krenuli iz doma u Maineu put New Yorka kako bi djevojka obavila abortus.

Podivljali roditelji uhićeni su u petak kod shopping centra u Salemu u New Hampshireu, nakon što ih je djevojka uspjela uvjeriti da mora na zahod. Kad su pristali, iskoristila je priliku, pobjegla i nazvala policiju. 

Roditelji su zadržani u pritvoru pod jamčevinom od 100 tisuća dolara po glavi. 

- Nitko nema pravo u ovoj zemlji držati dijete u zarobljeništvu, kažu u salemskoj policiji.

Djevojka je, inače, najprije studirala u Bostonu, no kad su roditelji saznali da ju više zanima problematični momak, ispisali su je s tog sveučilišta i upisali na fakultet u Washingtonu.

Bez znanja roditelja Katelyn je ubrzo napustila Washington kako bi bila s dečkom.

- Njeni roditelji su organizirali vlastitu istragu i nakon što su saznali da je napustila fakultet trag ih je odveo natrag u Maine, gdje su saznali da njihova kćer živi u Portlandu u obitelji momka s kojim su joj zabranili da se viđa, pojasnili su u policiji.

Momak, za kojeg se vjeruje da je otac djeteta, trenutačno je u zatvoru, no policija nije iznosila detalje o okolnostima njegova boravka unutar zatvorskih zidina. 

Prijatelji i bivši kolege iz škole kažu kako je djevojčin odnos s roditeljima bio neuobičajen.

- Imala je čudan odnos s njima, umjesto da kao i svi ostali bježi od škole kući, ona je bježala od kuće u školu, izjavila je njena bivša kolegica Ella Stiler Cote.

Osim policije i tužiteljstva, postupak supružnika prenerazio je i rodbinu.

- Samo sjedim ovdje otvorenih usta s vilicom na podu od čuđenja. Ne mogu zamisliti liječnika koji bi izveo abortus nad svezanom djevojkom. Mogu zamisliti da ste uznemireni kad saznate da vam je kćer trudna, ali siliti ju na pobačaj, to ne shvaćam, rekla je šokirana Betty Jo Kampf.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene