Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašan zločin u BiH

Oteli djevojčicu (15), držali je tri dana zatočenu i više puta silovali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžericu iz naselja Hodžići u BiH otela su trojica muškaraca te je tri dana držali zatočenu i višestruko silovali.

Trojica muškaraca iz naselja Hodžići pored Doboja su 28. listopada oteli 15-godišnju djevojčicu ispred Osnovne škole Klokotnica te je ubacili u automobil i odvezli. Tinejdžericu su, kad su stigli u naselje Lohinja Gornja, tri dana tamo zadržali te višestruko silovali. O svemu svjedoči njezin otac, Osman Huskić, a osim nje i preostalo dvoje njegove djece ne idu u školu zbog straha i šoka.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Majka puna ljubavi" Susjedi u šoku: Majka snimala petogodišnju kćer i prodavala slike pedofilima Uhićenje pedofila Akcija Armagedon Velika akcija MUP-a Srbije: Uhitili osam pedofila, iskorištavali djecu od tri do 14 godina starosti

>> Stravičan zločin: Banda otela i silovala trogodišnje dijete!

"Moju kćerku su u automobil Golf 2 ispred škole u Klokotnici 28. oktobra ove godine uvukli S. Č. (34), Z. M. (51) i H. R. te jedna žena iz Gračanice kojoj nisam zapamtio ime. Iako sam nestanak djeteta prijavio iste večeri, tek nakon tri dana su mi iz CJB Doboj javili da dođem po kćerku. Ona sada ne može spavati, ustaje i viče 'Pustite me'. Nije nam ispričala sve što je doživjela, ali je majci rekla da je, kada se u zatočeništvu probudila, ležala među njima gola i krvava", ispričao je za Dnevni Avaz otac djevojčice.

Huskić je ispitan u policiji oko tog slučaja silovanja, no kćer nije uspio odvesti na ginekološki pregled, jer od policije nije dobio zapisnik. Umjesto dokumenta, tvrdi, dobio je šamar, a protiv policajca koji ga je udario podnijet će tužbu.

O slučaju je obaviješten Centar za socijalni rad, a ravnatelj škole potvrdio je Avazu kako navedena djevojčica već desetak dana ne dolazi u školu, kao niti preostalo dvoje djece obitelji Huskić.

Policija nije komentirala slučaj, radi zaštite identiteta žrtava, no majka djevojčice tvrdi kako policija jako dobro zna i tko je to napravio. Prema njezinim riječima, i njoj i suprugu na mobitele stižu prijeteće poruke susjeda, za koje ona kaže da su i silovali njezinu kćer.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene