Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Stravično: Otac silovatelj tjerao djevojčicu da sama skriva tragove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Ona je još mala i ništa ne shvaća. Danima sam sumnjala da se nešto događa. Prvi put sam krv na plahti vidjela sredinom rujna, no tada mi ništa nije željela reći', ispričala je majka 8-godišnje djevojčice koju je otac u nekoliko navrata silovao.

'Budila se noću i vikala 'Prestani, boli me, peče me'. Ali kada sam, nakon njihova odlaska iz Negotina, vidjela tragove na njezinom donjem rublju, bila sam sigurna. Dugo sam ju uvjeravala da prizna, obećala sam joj šminku ako mi ispriča što joj tata radi. Ona je još dijete, tako da mi je sve ispričala', izjavila je majka silovane djevojčice.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

>> Silovao 8-godišnju kćer i teško je ozlijedio

'Nisam znala što da radim, bojala sam se. Ja sam Rumunjka, mi nismo u braku i bila sam u strahu da će me izbaciti. Ujutro sam je, ništa mu ne govoreći, odvela u Negotin na policiju i sve ispričala. Liječnici su mi rekli da nije ozlijeđena te da će jednog dana moći imati djecu', dodala je.

Plavokosa djevojčica ispričala je majci da ju je otac prvi put silovao u kupaonici držeći je na rukama. Nije je tukao, a kada je od boli zaplakala, obećao joj je kupiti lutku ako nikome ne ispriča što se dogodilo. Rekao je djevojčici da se opere u kadi i sakrije tragove krvi.

'Rekla mi je da se to ponovilo i kada ju je odveo u Negotin. Opet joj je obećao igračku. Rekla mi je da je na kraju prekršio obećanje i nije joj kupio lutku', šokirana priča djevojčičina majka. 

Tetka silovane 8-godišnjakinje ispričala je da je otac oduvijek pred djecom gledao porno filmove i to je smatrao sasvim normalnim.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene