Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Silovao 8-godišnju kćer i teško je ozlijedio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
J.L. iz sela pokraj Negodina, u Srbiji, pritvoren je zbog sumnje da je u više navrata silovao svoju 8-godišnju kćer i pri tome joj nanio teške ozljede spolnih ograna. Protiv 56-godišnjaka je pokrenuta istraga.

Majka zlostavljane djevojčice slučaj je prijavila policiji. Ona je nevjenčana supruga osumnjičenog J.L., s kojim ima još dvoje maloljetne djece, prenose srbijanski mediji.

Pročitajte i ovo Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila" Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna"

Majka je na djevojčici, koju je otac u posljednje vrijeme pod različitim izgovorima samu odvodio u grad, primjetila psihičke i fizičke promjene.  

Stravični slučaj na noge je podigao cijeli kraj, od građana pa do institucija koji upozoravaju kako je sada najbitnije zaštititi identitet zlostavljane djevojčice.

Riječ je o dobrostojećoj obitelji, a osumnjičenoi otac do sada nije imao sukoba sa zakonom.

'On je školovan, no obolio je na živce pa nikada nije radio. Dobro živi zahvaljujući majci koja je na privremenom radu u Njemačkoj. J.L se često svađao sa seljanima i ljudi su ga izbjegavali', pričaju susjedi osumnjičenog muškarca koji žele ostati anonimni.

J. L. iz prvog braka ima odraslu kćer.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene