Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija ga još traži

Otac serijskog silovatelja iz Srbije: "Sram me. Ne želim čuti za njega. On se nikad neće promijeniti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac serijskog silovatelja, poznatijeg kao Malčanski berberin, ne želi otkriti svoje ime. Kaže da su sinovi zločini velik teret obitelji i ne zanima ga ništa o njemu.

Otac serijskog silovatelja Ninoslava Jovanovića, poznatijeg kao Malčanski berberin, za srpske je medije rekao ga je sram i da za sina ne želi čuti. Ne želi ni otkrivati svoj identitet.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici

"Dvadeset i dvije godine robije nisu pomogle da se Ninoslav popravi, ali nikada nije i neće. Sram me. Ne želim čuti za njega", rekao Jovanovićev otac za srpske Novosti. Dodao je kako je sinov nestanak prijavio još u srpnju i od tada ga nije vidio.

"Čuo sam da se šulja okolo, ali ne znam ništa više o tome. Kada sam čuo da je oteo djevojčicu, brinuo sam se samo za dijete. Za njega nisam. Ništa što ima veze s njim me ne zanima. Ovo je veliki teret koji nosimo na leđima", rekao je Jovanovićev otac.

Djevojčicu (12) koju je, kako se sumnja, oteo 20. prosinca pronašli su prošle nedjelje u selu Svrljiški Mirkovac, a ona je policiji ispričala što je doživjela.

"Mučio me je i prijetio mi. Svaki dan me tjerao da pješačim po pet-šest sati i šišao me, malo-pomalo. Radio mi je ružne stvari. Govorio mi je da policajci ne traže samo njega nego i mene, i da će nas oboje ubiti ako nas uhvate", navodno je policajcima rekla žrtva, prenose srpski mediji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene