Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jednog dana

'Ako govori istinu, možda mu oprostim'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac Reeve Steenkamp, pokojne djevojke južnoafričkog atletičara Oscara Pistoriusa, kojemu se sudi za njezino ubojstvo, rekao je da će morati živjeti sa svojom savješću u slučaju da laže o njezinoj smrti, prenosi Guardian.

Unatoč svemu, Barry Steenkamp rekao je i kako bi jednog dana mogao oprostiti Pistoriusu ako se pokaže da je njegova priča o tome kako ju je ubio jer je mislio da je riječ o provalniku doista istinita. 'Ako se to nije dogodilo onako kako on kaže da jest, mora patiti i patit će', rekao je Steehnakmp za južnoafričke novine Beeld.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Suđenje počinje 3. ožujka Oscar Pistorius optužen za ubojstvo s predumišljajem Slika nije dostupna Objavilo tužiteljstvo Optužnica za ubojstvo s predumišljajem: Pistoriusu prijeti doživotni zatvor

>> Ubojstvo Reeve Steenkamp: Pistorius će se braniti sa slobode!

'Nije važno koliko je imućan i koliko mu je dobra odvjetnička ekipa, morat će živjeti sa svojom savješću. No, govori li istinu, možda ću mu jednog dana oprostiti', rekao je Steenkamp. Reevina majka June Steenkamp za iste je novine rekla kako je od obitelji Pistorius dobila cvijeće. 'Ali što to znači? Ništa', rekla je, dodajući kako je obitelji Pistorius zacijelo jako teško te da nisu učinili ništa loše. 'Oni nisu krivi', dodala je June Steenkamp.

Pistoriusu (26) je u petak odobreno puštanje uz jamčevinu, a subotu je proveo u kući svog ujaka u Pretoriji. 'Iznimno smo zahvalni što je Oscar sada doma. Ono što se dogodilo potpuno je promijenilo naše živote', rekao je njegov ujak Arnold Pistorius u priopćenju. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene