Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u susjedstvu

Otac pokušao otrovati dvogodišnjeg sina kiselinom, odveo ga na livadu i ugurao mu bočicu u usta

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Otac iz Srbije pokušao je otrovati dvogodišnjeg sina, a potom je i sam popio kiselinu. Prijeti mu kazna zatvora od pet do 15 godina.

Podnesena je kaznena prijava za pokušaj ubojstva protiv muškarca koji je svog dvogodišnjeg sina pokušao otrovati kiselinom na livadi periferije grada Pirota u Srbiji.

Tog 3. srpnja u večernjim satima M. J. prvo je dječaku gurnuo bočicu u usta, ali je dijete osjetilo neugodan okus i miris pa je pobjeglo. 

Pročitajte i ovo Zhanna Samsonova Preminula od iscrpljenosti Prehrana je stajala života: Širi se posljednja poruka veganke koja je umrla od gladi, oglasila se i majka

Dvogodišnjeg sina otac je onda udario, a dijete je zadobilo teške ozljede lica. Kiselinu je zatim i sam M. J. popio, pa je tako i on zadobio teške ozljede.

Obojici je pružena medicinska pomoć u Općoj bolnici u Pirotu, a na daljnje liječenje prevezli su ih u Niš. Tamo su ustanovili da ima korozivne ozljede želuca i jednjaka. Njegov je sin bio stabilan.

Pročitajte i ovo Sredozemna medvjedica Vratila se? VIDEO U Lastovskom otočju snimili neobičnu pojavu koja je izazvala oduševljenje: "Ovo budi nadu!"

Nakon desetak dana iz bolnice je pušten dvogodišnjak, a nekoliko dana kasnije i otac. Službenih informacija zbog čega je M. J. nasrnuo na sina i sebe nisu poznate. Nova.rs piše da se neslužbeno doznaje kako su svemu prethodili narušeni obiteljski odnosi.

Prijeti mu kazna zatvora od pet do 15 godina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene