Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog gnjusnog čina koji je rezultirao smrću njegove kćeri, Mark Sandland osuđen je na 8 godina zatvora.


Britanac Mark Sandland osuđen je na osam godina zatvora zbog zločina kojeg je počinio u studenom 2012. godine. Kriv je za ubojstvo svoje svega pet tjedana stare kćerkice Aimee Rose.

Vezani članci Beba u opasnim situacijama Tata obožava strašiti rodbinu stavljanjem djeteta u opasne situacije, provjerite kako im diže tlak Brza mama Mama postala hit na internetu zbog snimke na kojoj brzom reakcijom spašava bebu od pada

Naime, dok je igrao igricu djevojčica je plakalo zbog čega je on 'pukao' i počeo je nekontrolirano tresti. Kad je uvidio što je napravio pozvao je hitnu pomoć i rekao kako je doživio epileptični napad i kad je došao k sebi našao je Aimee Rose ispod sebe, piše BBC.

Stravičan slučaj: Igrao igrice dok mu je sin umirao od gladi, njegovo tijelo bacio u smeće

Djevojčica je umrla u bolnici četiri dana kasnije, a Sandland je odmah postao sumnjivac zbog ozljeda koje je nesretna djevojčica imala na licu, prsima, trbuhu, kukovima, rukama i nogama.

'Nemoguće je točno definirati detalje onoga što ste učinili, no ozljede koje ste nanijeli Aimee Rose govore same za sebe', rekao mu je sudac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook