Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otac Salmana Abedija, bombaša samoubojice iz Manchestera tvrdi da je njegov sin nevin te je potvrdio kako je policija uhitila njegovog sina Ismaila, brata bombaša samoubojice.


"Ne vjerujemo u ubijanje nevinih, to nismo mi", kazao je otac Abedija.

Vezani članci Gordan Akrap Stručnjak za sigurnost: "Postoji opasnost od terorizma, prestankom pandemijskih mjera mogla bi se povećati" Joe Biden nakon napada na Kabul Američki predsjednik Joe Biden o samoubilačkim napadima u Kabulu: "Nećemo oprostiti, nećemo zaboraviti, ulovit ćemo vas i platit ćete"

Ramadan Abedi kaže kako je sa sinom razgovarao prije pet dana. Tvrdi da se spremao za posjet Saudijskoj Arabije te da je zvučao "normalno", javlja Daily Mail.

Podsjetimo, četvorica muškaraca uhićena su u južnom dijelu Manchestera u vezi s istragom terorističkog napada na koncertu Ariane Grande počinjenog u ponedjeljak navečer, objavila je policija.

Počinitelj atentata, identificiran kao Salman Abedi (22), Britanac libijskih korijena, imao je veze s ISIS-om i bez sumnje je prošao kroz Siriju, objavio je u srijedu francuski ministar unutarnjih poslova Gerard Collomb.

Podsjetimo, u napadu su poginule 22 osobe, a 64 ih je ozlijeđeno.