Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evo što se događa...

Otac masovnog ubojice u strahu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz pisma kojeg je masovni ubojica poslao svom ocu može se zaključiti kako je sada potencijalno opasniji no ikad prije.

Jens Breivik, otac masovnog ubojice Andersa Behringa Breivika otkrio je javnosti kako njegov sin u zatvoru postaje sve ekstremniji te kako se boji da ga više nikad neće vidjeti.

Pročitajte i ovo Osnovna škola Vladislav Ribnikar Suđenje u Beogradu Razrednica dječaka otkrila što se s njim događalo prije nego je počinio masakr u školi: "Imao je probleme..." Slika nije dostupna Veća zatvorska kazna Sigurnosne službe pratile su Breivika i zaključile da nije opasan!?

Ova informacija dospjela je u medije na predstavljanju knjige Jensa Breivika 'Moja krivnja? Očeva priča' u kojoj se, kako sam naglašava, ne rado o masakru 22. srpnja 2011. već o cjelokupnom odnosu među članovima obitelji Breivik, javlja The Local.

Jens tvrdi kako je prošle jeseni htio posjetiti sina u zatvoru međutim od njega je dobio pismo u kojem ga poziva da se pridruži njegovim radikalnim političkim stavovima te da postane fašist prije no što se susretnu.

Breivik traži igrice, inače će štrajkati glađu!

'Pismo me preplašilo. Još uvijek me plaši. On postaje sve ekstremniji, a moguće i sve opasniji', kaže Breivik stariji.

Jens se od Andersove majke Wenche Behring Breivik razveo kad je Anders ima tek jednu godinu. Tri godine kasnije zatražio je skrbništvo nad sinom zbog loših uvjeta u kojima je živio s majkom. Sud mu nije dodijelio skrbništvo nakon čega su se otac i sin viđali samo jednom godišnje. Od Andersone 16. godine nisu se vidjeli.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene