Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osuđen nasljednik Jacka Trbosjeka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osuđeni silovatelj koji je svoje žrtve vrebao po istim ulicama kao i ozloglašeni Jack Trbosjek, ubio je dvije mlade majke, osuđen je te mu prijeti doživotna kazna zatvora.

Policija vjeruje da bi 48-godišnji Derek Brown, nastavio ubijati, a sumnjiče ga i za silovanja i seksualna zlostavljanja najmanje 12 žena, a postoji sumnja da je kriv i za još nekoliko ubojstava. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jedna od žrtava ubojice prostitutki bila je trudna Slika nije dostupna Policija potvrdila smrt Paule Clennell

Žene je 'pokupio' u istočnom dijelu Londona nazvanom Whitechapel, s istih ulica kojima je hodao Jack Trbosjek, davne 1888. godine.

Brown je namamio 29-godišnju Xiao Mei Guo u svoj stan i ubio ju. Izmasakrirao je i 24-godišnju prostitutku Bonnie Barrett.

Policija smatra da je Brown, otac sedmero djece, raskomadao obje žrtve i njihove ostatke bacio u rijeku Temzu.

Nekoliko dana nakon ubojstava, dok je u trgovini kupovao sredstva za čišćenje, uhvaćen je u zahvaljujući plakatima s njegovim likom, koje je policija podijelila po gradu.

Policija je pretražili njegov stan u Londonu, te pronašla zidove prekrivene krvlju ubijenih žena.

Brown, koji je već bio u zatvoru jer je tijekom provale silovao jednu ženu, zanijekao je umorstva, ali je ipak osuđen.

'Mislim da ga nismo uhvatili, da ga nikako ne bi zaustavili. On je čisto zlo', rekao je Mark kandiah, detektiv koji je radio na slučaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene