Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Grupa osnovnoškolaca iz Novog Sada pretukla je nastavnika matematike dok je, u nedjelju oko 20 sati, čekao suprugu i dijete u parku pokraj željezničke stanice.


Prema riječima napadnutog nastavnika, dječaci stari između 12 i 15 godina napali su ga uz povike 'ti si peder', udarali su ga nogama te nanijeli teške tjelesne ozljede, piše Blic, a prenosi B92. Naime, nastavnik je izašao do obližnje benzinske postaje kako bi napumpao gume na biciklu, a onda je sjeo na klupu u parku kako bi pričekao suprugu i sina da mu se pridruže u vožnji.

>> Profesor anatomije priznao da je prodavao ispite, nagodio se s USKOK-om

U jednom mu je trenutku prišlo nekoliko dječaka te ga pitali da im kaže koliko je sati. Kada su čuli odgovor, mirno su nastavili nekoliko koraka dalje gdje su pričekali da im se pridruži još nekoliko osnovnoškolaca.

'Za najmanjeg od njih bih rekao da ide u šesti razred. Prišao mi je i pitao znam li nekog pedera. Kada sam mu rekao da ne znam, on je viknuo: 'Ti si peder', a svi su dječaci poletjeli k meni i počeli me udarati', ispričao je nastavnik koji je pokušao pobjeći od maloljetnika, ali nije uspio. Srušili su ga s bicikla i nastavili tući te mu nanjeli teže ozljede i slomili nos.

Vezani članci Sinj i Zagora bore se s koronavirusom - 6 Nagli porast broja novozaraženih u Vojvodini, pozitivan i premijer Slika nije dostupna Profesor vodio djecu usred zime na zaleđen Dunav

Pretučeni nastavnik je iz bolnice pušten na kućno liječenje te je već iste večeri pozvan na prepoznavanje dvojice mladića, ali su oni, prema njegovim riječima, bila dosta stariji od onih koji su ga napali.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook