Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prizor iz horora

Opsadno stanje: Tisuće pčela napale trgovinu čokolade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici trgovine čokoladom bili su zarobljeni više od tri sata zbog ogromnog roja pčela koji se sjurio na njih.

Tisuće pčela napalo je radnike trgovine u gradu Herefordshireu u Velikoj Britaniji, i kažu kako je prizor nalikovao onom iz najstrašnijih horor filmova. Preplašeni i u panici čak su na vrata trgovine postavili kutije čokoladica jer su pčele pokušavale ući kroz pukotine. Pokušali su i pobjeći preko tavana, no nisu mogli jer je bilo zaključano.

Pročitajte i ovo Međunarodni pčelarski sajam u Bjelovaru - 1 19. po redu Nikad veći sajam pčelara: "Oni su u prosjeku nešto starija populacija i vole doći vidjeti i isprobati" Ilustracija obratite pozornost Državni inspektorat povlači popularnu čokoladu

Ubrzo je došla i služba za zaštitu životinja koja je pčele uspjela vratiti u prirodno stanište. Iako bi se u prvi mah moglo pomisliti da su pčele došle namirisavši čokoladu, stručnjaci kažu kako to nije slučaj već su slijedili maticu koju je nešto potjeralo iz gnijezda.

'Prizor je bio nevjerojatan, u jednom trenutku nebo je bilo vedro da bi nakon par sekundi bilo zasuto crno žutim bubama koje su išli ravno na nas', ispričala je jedna zaposlenica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene