Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bezobzirni par

Opljačkali mladića u nesvijesti nakon što je pao s drugog kata na pločnik!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvoje nevjerojatno drskih kradljivaca uhićeno je nakon što su od mladića koji je pao s drugog kata na pločnik ukrali novčanik i iPhone.

Leanne Ryan i Thomas Knight iz Liverpoola opljačkali su devetnaestogodišnjeg Daniela Courcheea dok je ležao u nesvijesti na pločniku nakon što je pao s prozora drugog kata zgrade. Daniel je pri padu zaradio višestruke prijelome glave, zdjelice, nogu i ruku, potres mozga te još unutarnjih ozljeda zbog čega je hitno podvrgnut operacijama. Nakon višesatnih zahvata liječnici su mu uspjeli spasiti život, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Pljačka vozila FINA-e u Rijeci Riješena velika pljačka VIDEO Pao pljačkaš kombija FINA-e, policija objavila dramatičnu snimku uhićenja: "Policija je, gospođo", "Dijete mi spava" Tvrđava Monvidal Uhićen je Pronađen muškarac koji je u Puli gurnuo ženu s tvrđave: Pala s visine od pet metara

>> VIDEO Ukrao iPhone iz ruku djeteta u kolicima!

Leanne i Thomas sada su osuđeni na po dvije godine zatvora, a na suđenju je prikazana i snimka nadzornih kamera na kojoj se jasno vidi kako je Leanne od mladića uzela iPhone i novčanik te ih predala Thomasu nakon čega su otišli. Budući da Daniel kod sebe nakon pljačke nije imao nikakve dokumente, policija ga dugo nije mogla ni identificirati.

Priča navodno ima još jedan zaplet. Naime, policiji još nije jasno zašto je Daniel pao kroz prozor, no čini se kako se nije samo poskliznuo jer je na vratu imao ozljede nalik na ubode noža.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene