Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkrila ga nadzorna kamera

VIDEO Ukrao iPhone iz ruku djeteta u kolicima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Drski lopov ukrao je iPhone djetetu koje je na njemu gledalo crtiće.

Da neki padaju na niske grane zbog materijalnih stvari dokazuje i snimka nadzorne kamere iz jedne britanske trgovine na kojoj se jasno vidi kako sredovječni muškarac otima iPhone iz ruku 20-mjesečne djevojčice koja je na majčinu mobitelu gledala crtani film.

Pročitajte i ovo Tragedija u Šibeniku - 1 Prevezeno u Split Užas u Šibeniku: Dijete palo s četvrtog kata, u kritičnom je stanju Ilustracija ISTRAGA U NJEMAČKOJ Strašna tragedija: Mrtvu djevojčicu (2) pronašla baka, na tijelu je imala nekoliko crvenih tragova

>> Ovo je lopov kojem pljačka nije uspjela!

U tom je trenutku djevojčičina majka bila leđima okrenuta drskom lopovu, pa je isprva pomislila da je malenoj Luelli ispao iPhone na pod, no nakon što ga nije mogla pronaći pregledala je nadzorne kamere u trgovini i ostala šokirana prizorom.

Policija vjeruje kako je muškarac slijedio majku i djevojčicu u trgovinu jer je zapazio da malena u rukama drži skupocjeni gadget. Ušao je za njima i iskoristio priliku dok je majka bila okrenuta na drugi stranu, kako bi djevojčici oteo iPhone. Nakon toga mirno je odšetao kao da se ništa nije dogodilo, piše The Sun.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene