Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu na sve mislile

Opljačkale hotel pa ga slučajno nazvale i otkrile detalje pljačke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije žene s Floride nisu imale sreće pri pljačkanju jednog hotela. Umjesto da se izvuku iz zločina, slučajno su nazvale hotel i ispričale pljačku u detalje.

Teško da se nekome nije bar jednom dogodilo da mu je mobitel 'sam od sebe' nekog nazvao, posebno ako mobitel često nosite u džepu. To se dogodilo i sestrama Ashlie Alewine and Nakilyi Wright koje su upravo zbog slučajnog poziva raskrinkane kao razbojnice i uhićene, prenosi Huffington Post.

Pročitajte i ovo Pljačka vozila FINA-e u Rijeci Riješena velika pljačka VIDEO Pao pljačkaš kombija FINA-e, policija objavila dramatičnu snimku uhićenja: "Policija je, gospođo", "Dijete mi spava" Ilustracija Materijalna šteta Više je osoba napalo sirotu ženu na autobusnoj stanici u Zagrebu: Ukrali su joj ruksak

>> VIDEO: Policajci trčali za brzom kozom, jedva je ulovili

Dvije sestre su 18. studenog opljačkale hotel u Naplesu na Floridi, a netom poslije toga slučajno su nazvale isti hotel dok je mobitel bio u džepu jedne od njih. Recepcionerka koja se javila na poziv odmah je prepoznala glas žene koja ju je opljačkala i glas Ashlie Alewine koja je donedavno u hotelu radila, no dva dana prije pljačke je dobila otkaz.

Dvije žene su nehotice slučajnim pozivom u detalje ispričale tijek pljačke nakon čega ih je policija bez problema pronašla i otpratila u lokalni zatvor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene