Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački premijer operiran: Njegov zamjenik otkrio nove detalje o Ficovu stanju

Komična potjera

VIDEO: Policajci trčali za brzom kozom, jedva je ulovili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odbjegla koza natjerala je australske policajce na pravi ‘sprint’.

Komična potjera za kozom u Melbournu uzrokovala je zastoj u prometu i okupila pozamašnu publiku. Prizor koji su mogli gledati je koza koja je trčala na cestu, pa se vraćala na travu pokraj prometnice, a za njom su trčali policajci.

Pročitajte i ovo Policija Banja Luka Policija na nogama Filmska pljačka u susjedstvu: Podignuti helikopteri i dronovi, razbojnici ukrali milijun eura i nestali U marini Medulin požar je zahvatio velik broj brodova - 4 Ogromna šteta FOTO/VIDEO Požar u marini u Medulinu: Izgorjele 22 brodice - "Probudila me eksplozija"

Zaposlenici australskog Odjela za divlje životinje na nju su čak bacali i mreže, ali bezuspješno. Koza jednostavno nije željela biti uhvaćena, javlja APTN.

‘Veoma smo joj se približili nekoliko puta, ali na žalost, ona je jednostavno preagilna i prebrza’, ispričala je Louise Barret iz Odjela za divlje životinje.

>> 'Moja koza sa mnom pleše i bleji kad mi zvoni mobitel'

Zadržavajući promet, odbjegla je koza krenula prema obližnjem parku. Nitko ne zna od kud je došla, ali se vjeruje da je to ista koza koju su građani već primijetili na dvije različite lokacije tijekom proteklog tjedna.

Nakon duge i iscrpne potjere nestašna je koza uhvaćena i odvedena u prihvatilište za životinje, gdje su je zaposlenici nazvali Houdini, prema čarobnjaku. Ondje će ostati dok vlasti ne odluče što će s njom.

Potjeru za kozom koja će vas nasmijati do suza možete pogledati u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene