Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Praćnea obilnim kišama

Oluja Nicole usmrtila osam ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kratkotrajna tropska oluja Nicole izazvale je bujice u kojima je na Jamajci život izgubilo osam osoba, a Florida, Kuba, Kajmanski otoci i Bahami pogođeni su bilnim kišama.

Snažna oluja počela je u srijedu ujutro a do srijede popodne je oslabila tako da se kubanski i meteorolozi iz SAD-a razilaze u mišljenju je li to uopće i bila tropska oluja.

Pročitajte i ovo Eksplozija u hotelu na Kubi - 6 Krenulo prepucavanje Laži i obmane ili stvarna opasnost: SAD optužuje Kinu da svoje špijune opasno približava njihovom teritoriju Oluja, Ilustracija IZVANREDNO STANJE Tropska oluja postaje uragan i pogodit će Kubu, za najgore se priprema i Florida: "Pripremite zalihe hrane, vode, lijekova, baterije..."

Američki meteorolozi su rekli da Nicole nema čvrsto određeno središte te da je bila" marginalan sustav". Nicole se pretvorila u u široku masu grmljavinskih oluja koje bi se, po najavama meteorologa, u srijedu u noći trebale kretati u smjeru sjever-sjeveroistok između Floride i Bahama a do petka preko država na središnjem dijelu atlantske obale SAD-a.

>> VIDEO: Paklena oluja harala Australijom

Sva upozorenja na tropsku oluju su povučena no oluja još uvijek izaziva obilne padaline na Jamajci, Kajmanskim otocima, Kubi, Bahamima i južnoj Floridi. Još uvijek postoji prijetnja iznenadnih bujica i odrona u planinskim područjima, rekli su meteorolozi centra za uragane. Na Jamajci je oluja izazvala poplave u kojima su se utopile dvije starije osobe i šesteročlana obitelj. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene