Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaos na cesti i moru

VIDEO: Paklena oluja harala Australijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obilna kiša i jak vjetar uzrokovali su kaos na istočnoj obali Australije pri čemu je poginula najmanje jedna osoba.

U nevremenu u Australiji poginuo je muškarac koji je vozilom naletio na drvo na cesti. Služba spašavanja tijekom noći primila je nekoliko stotina poziva iz okolice Melbourna, a tisuće je domova ondje ostalo bez struje, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Olujno jugo na području Splita - 2 Snažno jugo Obustavljena plovidba katamarana i mnogih trajekata u okolici Splita: Pogledajte o kojim se linijama radi Poplava u Francuskoj Velika tragedija Oca i dvoje djece odnijela poplava dok su pokušavali prijeći most: Sedmero ljudi nestalo u velikoj oluji koja je pogodila europsku zemlju

Vjetar je čupao drveća i otpuhivao ih, uslijed čega je nastala i materijalna šteta na kućama kada je nekoliko drveća završilo na krovovima i porazbijalo prozore.

>> 'Posljednji događaji dokaz globalnog zatopljenja'

>> VIDEO Oluja: 'Smak svijeta' u dvije minute

U gradu Orange u New South Walesu jedan je muškarac spašen iz automobila koji je tonuo na poplavljenoj cesti. Zbog nevremena, nevolje su imali i muškarci koje je oluja zatekla u ribolovu. 'Oluja je bila pakao. Trebali bi zahvaljivati Bogu. Vjetar je puhao sa svih strana', ispričali su muškarci.

Posljedice oluje možete pogledati u priloženom videu.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene