Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oluja poharala Europu

Ciara opustošila Veliku Britaniju i više od 20.000 domova ostavila bez struje, a sada se čeka dolazak nove snažne oluje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oluja Ciara opustošila je Europu i diljem Velike Britanije tisuće domova ostavila bez električne energije. Štete se u utorak saniraju, a meteorolozi za vikend najavljuju dolazak oluje Denis.

Oluja Ciara iza sebe je u Velikoj Britaniji ostavila goleme štete – više od 20.000 domova ostalo je bez električne energije, a velike gužve stvaraju se na prometnicama diljem zemlje jer su ceste zatvorene, piše Daily Mail. Štete se saniraju diljem zemlje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opasnost nije prošla Ciara bijesni Europom, dosad je odnijela šest života: Na snazi je 200 upozorenja na opasnost od poplava

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sabine i Ciara pustoše Kaos na sjeveru Europe: Otkazani letovi, tisuće kućanstava bez struje, u Švedskoj poginuo muškarac

Za Sjevernu Irsku i veći dio Škotske još uvijek je na snazi žuto upozorenje jer se očekuje da će pasti veće količine snijega. Loše vremenske prilike mogao bi donijeti i nadolazeći vikend, kada se očekuje da bi Veliku Britaniju mogla pogoditi i snažna oluja Denis, javlja Daily Mail. Denis bi sa sobom mogao donijeti obilne kiše i velike količine snijega.

Oluja Ciara diljem Europe odnijela je najmanje šest života, a žrtava je bilo u Sloveniji, Velikoj Britaniji, Francuskoj. Deseci ljudi su ozlijeđeni, a većina je stradala od letećih objekata.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene