Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Televizijski skeč

Olmert žali zbog komedije koja je uvrijedila Vatikan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izraelski premijer Ehud Olmert izrazio je žaljenje zbog izraelske televizijske zabavne emisije u kojoj je ismijana kršćanska teologija i koja je uvrijedila Vatikan.

Glasnogovornik vlade Mark Regev izjavio je da je Olmert rekao ministrima na sjednici da je jedan isječak iz te emisije 'u snažnoj suprotnosti' s dobrim odnosima između Izraela i kršćana širom svijeta.

Pročitajte i ovo Izraelski borbeni avion F-15 Pitanje koje visi u zraku Svijet strahuje nakon izraelske najave: Je li moguće da Izrael napadne iranska nuklearna postrojenja? Ilustracija Vodi se žestoka rasprava Netanyahu pred velikom dilemom nakon iranskog napada: "Napravit ćemo sve što je potrebno"

>> Židovi poručili Vatikanu da je nijekanje holokausta zločin

Na privatnoj televizijskoj postaji Channel 10 nedavno je emitiran skeč u kojem se ismijava vjerovanje da je Marija bila djevica i da je Isus hodao po vodi. Bio je to sarkastični odgovor na vatikansku rehabilitaciju katoličkog biskupa koji niječe postojanje holokausta, rekli su autori. Vatikan je u petak objavio priopćenje u kojemu taj isječak naziva 'vulgarnim i uvredljivim činom netolerancije'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene