Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aparatom kućne izrade

Okrutni roditelji: Djecu tetovirali žicom od gitare

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac i žena iz Georgije suočeni su s optužbom za okrutnost prema djeci, nakon što su šestero svoje maloljetne djece tetovirali aparatom kućne izrade.

Kako bi tetovirali svoju djecu, u dobi od 10 do 17 godina, Patty Marsh i Jacob Edward Bartels su koristili plastičnu olovku u koju su umetnuli žicu od gitare. Patty smatra kako nisu učinili ništa loše, jer su djeca sama tražila tetovaže. Djeci su tetovirali male crne križeve na koži između palca i kažiprsta. Najstariji je dobio i dodatak - uz križ mu crnim slovima piše: 'Mama i tata'.

Pročitajte i ovo Novi napad na djelatnike ZET-a Sindikat prijeti zaustavljanjem prometa Napadnuta vozačica ZET-a u šoku za Dnevnik Nove TV: ''Po rukama, nogama i glavi, lupali su me gdje su stigli'' Uhićen još jedan napadač na maloljetnike Novo uhićenje VIDEO U Vukovaru uhićen još jedan napadač na maloljetnike: Policija objavila detalje

Slučaj je policiji prijavila biološka majka dvoje djece, nakon što su bili kod nje u posjeti. Shvatila je da se tragovi tinte ne mogu oprati.  Tetoviranje bez dozvole i tetoviranje maloljetnika u Georgiji je ilegalno. Patty Marsh i Jacob Edward Bartels su pušteni uz jamčevinu, a djeca su im odmah vraćena. Patty je bila šokirana reakcijom javnosti, prenosi BBC.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene