Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi slušali Zauckerberga i Parkera

Oko čega se svađaju pijani milijarderi?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slavlje Marka Zuckerberga i Seana Parkera nakon odličnog poslovnog poduhvata završilo je – svađom.

Naime, na Facebooku su pokrenuli muzičku aplikaciju Spotify i kratkom vremenu privukli više od 200.000 korisnika. Nove milijune proslavili su uz itekako mnogo alkohola, a posjetitelji kluba kažu da su ih čuli kako se svađaju oko Facebooka i najnovije aplikacije. Dernjava se nastavila i ispred kluba. Neki američki mediji prenose da je sve započelo kada je Sean Parker, osnivač Napstera, rekao Marku Zuckerbergu da je on smatrao da ne bi svi trebali imati profil na Facebooku kako bi koristili Spotify.

Pročitajte i ovo Alice Wood tragična smrt Pregazila zaručnika nakon svađe pa lagala da je riječ o nesreći: "Osoba kojoj je najviše vjerovao je osoba koja mu je oduzela život" Ilustracija U kritičnom je stanju Dobio metak u glavu pa prehodao dva kilometra do prijateljeve kuće: Tučnjava eskalirala zbog svađe oko žene


Podsjetimo, Sean Parker osnovao je internetski glazbeni servis Napster zbog čega je postao jedan od najbogatijih ljudi u Americi. Također je igrao bitnu ulogu u samim počecima osnivanja Facebooka. Parker se prema Forbesovoj listi nalazi na 200. mjestu najbogatijih ljudi, a 'težak' je čak dvije milijarde dolara. Nije nikakva novost da on I Zuckerberg imaju ‘kompleksan odnos’.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene