Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Volio bi vidjeti optužnicu

Iz Crne Gore se oglasio najveći 'narko-boss na svijetu': 'Ništa mi ne mogu dokazati!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australski mediji Vasu Ulića prozvali su 'nedodirljivim kraljem droge'. Od crnogorske vlade dobio je kredit za - vinograd.

Nakon što su brojni svjetski mediji objavili da upravo on vodi najveći narko-kartel na svijetu, iz Crne Gore oglasio se Vaso Ulić koji tvrdi da jer riječ o izmišljenim konstrukcijama.

'Pišu da sam umiješan u devet ubojstava i šverc šest tona droge koja je otišla u Australiju, a nitko nije optužen i nikome se ništa nije dogodilo. Ne može biti da sam samo ja organizator, a da se nitko drugi ne spominje. Kako je novinar došao do informacija, na čiju inicijativu, ne znam. Živim vrlo časno i pošteno u Crnoj Gori', kazao je Ulić u razgovoru za Centar za istraživačko novinarstvo Crne Gore.

Podsjetimo, australski News Corp objavio je u ponedjeljak, pozivajući se na izvore u australskoj policiji, niz detalja o jednom od najvećih narko-kartela na svijetu, koji, navodno, vode osobe s Balkana. Na čelu mafijaške organizacije, koja se povezala s bandama u Španjolskoj, Kolumbiji, Meksiku i Aziji, su prema pisanju lista imigranti iz bivše Jugoslavije, a predvodi ih - Vaso Ulić.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..." Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara

BRATSKA MREŽA Balkanci vode najveći narko-kartel na svijetu!

'Prvo, živim slobodno, ovdje i svugdje. Drugo, da su navodi točni, ne bih razgovarao sa vama. Neka piše tko što hoće, ja bih volio vidjeti tu optužnicu protiv mene.

Volio bih vidjeti da u Australiji postoje dokazi o tim tonama droge, oružju ili ubojstvima, a ja sam još živ i nisam u zatvoru. U Australiji postoji zakon i ja sam već angažirao odvjetnike. Neću demantirati pisanja medija, ali želim vidjeti ima li pravo neki novinar pisati nešto bez ikakvog dokaza. Evo tu je policija Crne Gore, Europol, BIA…', rekao je Ulić.

Potvrdio je i da je dobio kredit od 42 tisuće eura od vladinog Investicijskog-razvojnog fonda za vinograd, koji, kaže, uredno vraća.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene