Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKI LJUBITELJ OCEANA

Oglasila se obitelj plivača kojeg je rastrgao morski pas: "I prije je plivao s morskim psima, ali..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj britanskog instruktora ronjenja koji je poginuo u Australiji nakon napada morskog psa poručila je kako je 35-godišnjak bio veliki ljubitelj prirode i morskog svijeta. Kako su kazali, ne bi htio da psa uhvate i ubiju.

Obitelj 35-godišnjeg Simona Nellista, britanskog instruktora ronjenja kojeg je u srijedu u Sydneyju rastrgao morski pas, oglasila se u medijima, naglasivši kako je Simon bio strastveni ljubitelj oceana i morskog svijeta, koji nikako ne bi htio da bijelu morsku psinu uhvate i ubiju.

"I prije je plivao s morskim psima. To nije bio prvi put da ih je vidio i ušao u ocean. Bilo je to hrabro. Smatram da nije mislio da bi ga psina mogla ozlijediti. Nažalost, dogodila se ova strašna nesreća", izjavila je njegova 62-godišnja tetka Jacqui Seager za Daily Mail.

Seager je dodala i kako je njezin nećak gotovo svakodnevno plivao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Užasni prizori Morski pas rastrgao plivača, svjedoci u šoku: ''Krikovi su mi probadali uši dok se krv dizala iz vode''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Teške ozljede Surfer preminuo nakon napada morskog psa, plaže zatvorene 48 sati: "Unatoč najvećim naporima nije ga bilo moguće spasiti"

35-godišnji Simon Nellist prva je žrtva napada morskoga psa na tom području nakon 1960. godine. Australske vlasti nakon njegove pogibije zatvorile su nekoliko plaža, uključujući i poznatu Bondi Beach, te postavili podvodne mamce i zamke za morske pse. 

Nellist se naljeto trebao vjenčati sa svojom zaručnicom Jessie Ho.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene