Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kruže razne teorije

Obitelj ubijenog navijača prijeti tužbama: ''Upozoravamo vas da postoje čvrsti dokazi...''

Ubijeni navijač
Ubijeni navijač Foto: DNEVNIK.hr
Obitelj ubijenog grčkog navijača poručila je da teorija kako ga je slučajno ubio navijač AEK-a nema veze sa stvarnošću. Hrvatske navijače nazvali su "nacističkim huliganima opasnima za svako društvo".

Obitelj ubijenog navijača AEK-a objavila je u nedjelju kasno navečer izjavu kojom poručuju kako teorija da je Michalisa Katsourisa ubio navijač AEK-a nema veze sa stvarnošću.

"'Optuži drugu stranu za ono što si kriv', 'Optuži drugu stranu za ono za što si kriv'. Joseph Goebbels, ministar propagande nacističke Njemačke.

Vi očito ne poštujete Michalisa (za poštovanje mrtvih treba imati dušu). Očito nemate poštovanja prema njegovoj obitelji. Očito nemate poštovanja prema onima koji se bore za otkrivanje istine (sucima). Ali ovakvo iskrivljavanje stvarnosti, to stvarno ide predaleko.

U posljednjih nekoliko sati TV postaja SKAI objavila je da neki policajci smatraju mogućim da je smrtonosnu ozljedu Michalisu Katsourisu nanio navijač AEK-a koji je bio pored njega dok su trčali.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ekstremno visoke temperature Bit će pakleno: Peka poklopila zemlju, upaljen crveni meteoalarm

Pročitajte i ovo Ubojstvo u blizini Tuzle - 4 Motiv je ljubomora? Muškarac u BiH ubio ženu pa presudio i sebi: "Nije se ni s kim svađala, dala bi ti zadnji zalogaj kruha da pojedeš"

Budući da ova verzija ne odgovara stvarnosti, izjavljujemo da ćemo poduzeti pravne radnje protiv:

– svakoga tko pokušava oprati odgovornost s policije i sa, za svako društvo opasnih, nacističkih huligana iz Hrvatske, kao i njihovih pomagača u Grčkoj
– svakoga tko pokuša previdjeti ili promijeniti elemente slučaja
– svakoga tko pokuša zataškati tragični događaj i svesti ga na ozljeđivanje iz nehaja

A budući da zbog tajnosti ispitivanja ne možemo ulaziti u detalje, upozoravamo vas da postoje čvrsti dokazi protiv ove posljednje verzije", navodi se u izjavi odvjetnika ubijenog Michalisa Katsourisa objavljenoj na Newsitu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene