Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imao je karcinom kostiju

'Horvatinčićevo zdravstveno stanje je pogoršano'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnici Tomislava Horvatinčića, Branko Baica i Velimir Došen, kazali su kako nemaju nikakvih saznanja o rezultatima obdukcije talijanskog para.

Još nisu započela ni vještačenja na plovilima, a i ispitivanje prvih svjedoka očekuje se u sljedećim danima, rekli su odvjetnici.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih

Također, odvjetnik Velimir Došen kazao je kako se njegov klijent i dalje osjeća jako loše zbog svega te da mu je, s obzirom da je prebolio rak kostiju, zdravstveno stanje pogoršano. 'On se i nadalje osjeća vrlo loše. Zdravstveno stanje mu je loše, on ima karcinom kostiju. Izražava jako žaljenje i bol što se ovo sve dogodilo', rekao je odvjetnik. Došen je danas posjetio Horvatinčića koji, kaže, ćeliju dijeli s još osam ili devet zatvorenika.

Podsjetimo, jedrilica 'Santa pazienza' pod talijanskom zastavom sudarila se s 12-metarskim gliserom 'Santa Marina' koji plovi pod hrvatskom zastavom kod otoka Maslinovik u blizini Primoštena. I na gliseru i jedrilici su se nalazile po dvije osobe.

Horvatinčić se trenutno nalazi u 30-dnevnom pritvoru koji će se, ukoliko se ne uspiju ispitati svi svjedoci, možda i produžiti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene