Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijeđena i beba

FOTOGRAFIJA DOKAZ SNAGE PRIRODE Sve se dogodilo u par minuta...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su osobe poginule, a osam ozlijeđeno, prilikom odrona zemlje na području Washingtona u SAD-u.

Tri osobe su poginule u odronu tla, kamenja i stabala u američkoj saveznoj državi Washington. Ozlijeđeno je najmanje osam osoba među kojima je i šestomjesečno dijete, a uništeno je šest kuća.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom"

Klizanje tla dogodilo se u subotu oko 11 sati ujutro po lokalnom vremenu u blizini grada Oso koji se nalazi oko 88 kilometra od Seattlea. Klizište je najmanje 41 metar široko i 55 metara duboko.

Blokirana je jedna državna cesta te sjeverni tok rijeke Stillaguamish, zbog čega postoji zabrinutost da bi nizvodno moglo doći do poplava koje bi mogle ugroziti domove.

'Ovo je još uvijek misija spašavanja dok ne odredimo drugačije', rekao je u subotu kasno navečer Travis Hots, šef tamošnjih vatrogasaca. (Agencija VLM)


 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene