Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predomislio se ujutro

Odgodio put zbog kiše i izbjegao kobni let

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Irshad Kassim trebao je letjeti avionom koji se srušio u pakistanskim planinama, ali se zadnji čas predomislio.

Direktor lokalne banke, Irshad Kassim leti u Islamabad zrakoplovom kompanije Airblue svakog tjedna, piše CNN. Tako je i jutros trebao biti u avionu koji se nedugo nakon srušio, no u zadnji čas promijenio je plan zbog lošeg vremena.

Pročitajte i ovo Autobus u prometnoj nesreći Vozač se branio šutnjom Ramo je bio u autobusu strave: "Ja sam ispao s kata, kroz prozor. Vidio sam puno ranjenih, puno mrtvih. Tražili su pomoć. Nisam stigao do svih" Mjesec dana od eksplozije u Bejrutu - 3 u tijeku akcija spašavanja Čudo mjesec dana nakon eksplozije u Libanonu: Senzori u ruševinama potvrdili otkucaje srca i disanje!

'Znam da Islamabad ima velik broj planina baš nedaleko zračne luke, a munje koje su jutros parale nebo nisu mi ulijevale povjerenje' ispričao je Kassim za CNN. 'Imao sam rezervaciju za jutrošnji let, ali u 6 sati sam odlučio da ću zbog vremena odgoditi put', dodao je.

>> VIDEO: Srušio se avion sa 152 putnika, ima preživjelih

Primio je telefonski poziv od predstavnika aerodroma, nedugo nakon što se zrakoplov srušio, koje je zanimalo je li bio na kobnom letu. 'REkao sam im, oprostite što nisam otkazao kartu. Znog kiše sam odlučio ostati kod kuće. tada sam zapitao zbog čega ih to zanima i je li sve u redu', ispričao je Kassim. Tada je saznao što se dogodilo. 'Zanijemio sam. Shvatio am da je to bila sudbina', potresno je dodao.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene