Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Irshad Kassim trebao je letjeti avionom koji se srušio u pakistanskim planinama, ali se zadnji čas predomislio.


Direktor lokalne banke, Irshad Kassim leti u Islamabad zrakoplovom kompanije Airblue svakog tjedna, piše CNN. Tako je i jutros trebao biti u avionu koji se nedugo nakon srušio, no u zadnji čas promijenio je plan zbog lošeg vremena.

Vezani članci Slika nije dostupna Meksiko vodi utrku s vremenom: Nadljudskim naporima pokušavaju stići do žive djece u urušenoj školi Slika nije dostupna Potresno svjedočenje: "Tijelo te male cure bilo je kod mene, potegao sam je i vidio da je mrtva"

'Znam da Islamabad ima velik broj planina baš nedaleko zračne luke, a munje koje su jutros parale nebo nisu mi ulijevale povjerenje' ispričao je Kassim za CNN. 'Imao sam rezervaciju za jutrošnji let, ali u 6 sati sam odlučio da ću zbog vremena odgoditi put', dodao je.

>> VIDEO: Srušio se avion sa 152 putnika, ima preživjelih

Primio je telefonski poziv od predstavnika aerodroma, nedugo nakon što se zrakoplov srušio, koje je zanimalo je li bio na kobnom letu. 'REkao sam im, oprostite što nisam otkazao kartu. Znog kiše sam odlučio ostati kod kuće. tada sam zapitao zbog čega ih to zanima i je li sve u redu', ispričao je Kassim. Tada je saznao što se dogodilo. 'Zanijemio sam. Shvatio am da je to bila sudbina', potresno je dodao.