Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sporna fotografija

Očajni svećenik: Nisam gay, izmjerite mi anus i vidite je li proširen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografija s drugim muškarcem izopćila je jednog španjolskog svećenika iz crkve zbog mišljenja da je gay.

Fotografija koja se pojavila prikazuje svećenika Andresa Garciju Torresa bez majice kako grli mladića koji također nema gornjeg dijela odjeće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u Španjolskoj Svećenik optužen da je s dečkom prodavao Viagru: Ponuđeno mu je psihološko i duhovno vodstvo Tik tok svećenik - 2 modernizacija u crkvi Svećenik hit na TikToku: Prije zaređenja igrao nogomet s Livajom i Perišićem, a imao je i djevojke

Garcia Torres sada očajnički želi dokazati da nije homoseksualac i spreman je na drastične postupke. 'Rekao sam im neka mi izmjere anus i vide da li mi je proširen', izjavio je 46-godišnji svećenik koji je svoju službu služio u Funlabradi, gradu 15 kilometara udaljenom od Madrida.

Lokalni novinari tvrde da su u crkvi za micanje Torresa s dužnosti naveli 'pastoralne razloge', ali Torres je rekao kako su njegovi nadležni podastrli dokaze za koje tvrde da jasno pokazuju da je on gay, s čime se on ne slaže.

Na fotografiji sa svećenikom je 28-godišnji Kubanac iz sjemeništa. 'S tim mladićem imam normalan prijateljski odnos. To je bio jedini dan kad sam bio s njim, fotografirali smo se bez majica i onda je sve počelo', izjavio je Torres. Torresu je biskupija navodno naredila da se ode testirati na HIV te da ode na psihijatrijsko liječenje, piše The Huffington Post.

Torres je najavio da će se žaliti vlastima u Rimu. 'Što Rim odluči, to ću prihvatiti', rekao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene